Missy Elliot na koncercie w Warszawie

Missy Elliot na koncercie w Warszawie

Koncerty

Dodano: 2 czerwiec 2010
Missy Elliot - legenda i gwiazda rap i r`n`b, jedna z najsłynniejszych gwiazd gatunku, również ikona mody i stylu. Autorka takich hitów jak "Get Ur Freak On" czy "One Minute Man", wystąpi w Polsce. Koncert w lipcu.

Missy Elliot - legenda i gwiazda rap i r`n`b, jedna z najsłynniejszych gwiazd gatunku, również ikona mody i stylu. Autorka takich hitów jak "Get Ur Freak On" czy "One Minute Man", wystąpi w Polsce. Koncert w lipcu.

Missy Elliot to jedyna kobieta w świecie rapu, która sprzedała ponad 24 miliony płyt i singli na całym świecie. Ma na swoim koncie również dziesiątki nagród i wyróżnień w tym aż 5 nagród Grammy i 7 nagród MTV Video Music Awards. Współpracowała z Timbalandem, Aaliyah, Tweet, Pharrellem Williamsem czy Mary J. Blige.





Koncert Missy Elliott odbędzie się w Warszawie, w Parku Sowińskiego, 12 lipca o godz. 20:00. Bilety można kupować w sieci Eventim.

Dyskografia:

1997 Supa Dupa Fly
1999 Da Real World
2001 Miss E… So Addictive
2002 Under Construction
2003 This Is Not a Test!
2005 The Cookbook
2010 Block Party

Missy Elliott ft. Ms. Jade & Ludacris - Gossip Folks 

Black Record Store
Pozostałe newsy muzyczne Zobacz wszystkie
Zobacz także
<span>PLACEBO</span> A Place For Us To Dream

PLACEBO A Place For Us To Dream

<span>KRZYSZTOF KRAWCZYK</span> Duety

KRZYSZTOF KRAWCZYK Duety

<span>LARRY CORYELL</span> Barefoot Man: Sanpaku

LARRY CORYELL Barefoot Man: Sanpaku

<span>THE BAD PLUS</span> It`s Hard

THE BAD PLUS It`s Hard

<span>ANNA GADT</span> Renaissance

ANNA GADT Renaissance

<span>BOB DYLAN</span> The Real Royal Albert Hall 1966 Concert

BOB DYLAN The Real Royal Albert Hall 1966 Concert

<span>ERIC GALES</span> Middle of the Road

ERIC GALES Middle of the Road

<span>CAR SEAT HEADREST</span> Teens of Denial

CAR SEAT HEADREST Teens of Denial

 
Audio - maj 2017

Strefa Magazynu

Audio 4/2017

Pięć wzmacniaczy w okolicach 4000 zł pokazuje różnorodność współczesnych konstrukcji. Dawny audiofilski minimalizm nie jest już modą powszechnie obowiązującą, gdyż...

Odbierz prezent

Zamów prenumeratę miesięcznika
Audio, a otrzymasz wybraną
przez siebie płytę z naszej kolekcji!
Newsletter
zapisz się i zyskaj
Zamów newsletter, a co tydzień otrzymasz porcję
wyselekcjonowanych wiadomości ze świata
audio-video i muzyki.
Teraz przy zapisaniu się na
newsletter otrzymasz bieżące
e-wydanie magazynu AUDIO
Okładka Audio