Missy Elliot na koncercie w Warszawie

Koncerty

Missy Elliot - legenda i gwiazda rap i r`n`b, jedna z najsłynniejszych gwiazd gatunku, również ikona mody i stylu. Autorka takich hitów jak "Get Ur Freak On" czy "One Minute Man", wystąpi w Polsce. Koncert w lipcu.
Dodano: 2 czerwiec 2010

Missy Elliot - legenda i gwiazda rap i r`n`b, jedna z najsłynniejszych gwiazd gatunku, również ikona mody i stylu. Autorka takich hitów jak "Get Ur Freak On" czy "One Minute Man", wystąpi w Polsce. Koncert w lipcu.

Missy Elliot to jedyna kobieta w świecie rapu, która sprzedała ponad 24 miliony płyt i singli na całym świecie. Ma na swoim koncie również dziesiątki nagród i wyróżnień w tym aż 5 nagród Grammy i 7 nagród MTV Video Music Awards. Współpracowała z Timbalandem, Aaliyah, Tweet, Pharrellem Williamsem czy Mary J. Blige.





Koncert Missy Elliott odbędzie się w Warszawie, w Parku Sowińskiego, 12 lipca o godz. 20:00. Bilety można kupować w sieci Eventim.

Dyskografia:

1997 Supa Dupa Fly
1999 Da Real World
2001 Miss E… So Addictive
2002 Under Construction
2003 This Is Not a Test!
2005 The Cookbook
2010 Block Party

Missy Elliott ft. Ms. Jade & Ludacris - Gossip Folks 

Audio - grudzień 2018

Czytaj bieżący numer na swoim tablecie za darmo!

Tym razem nietrudno wskazać najważniejszy test numeru - to porównanie pięciu wzmacniaczy zintegrowanych, w cenie 7000–9000 zł. Pokazują nie tylko swoją własną kondycję, ale też dobrze demonstrują zmiany wśród ogółu wzmacniaczy. Każdy ma na pokładzie DAC-a, ...

Kup ten numer Zaprenumeruj Przejrzyj