Nagrody EISA 2017-2018
Nagrody EISA
2017-2018
Missy Elliot na koncercie w Warszawie

Missy Elliot na koncercie w Warszawie

Koncerty

Dodano: 2 czerwiec 2010
Missy Elliot - legenda i gwiazda rap i r`n`b, jedna z najsłynniejszych gwiazd gatunku, również ikona mody i stylu. Autorka takich hitów jak "Get Ur Freak On" czy "One Minute Man", wystąpi w Polsce. Koncert w lipcu.

Missy Elliot - legenda i gwiazda rap i r`n`b, jedna z najsłynniejszych gwiazd gatunku, również ikona mody i stylu. Autorka takich hitów jak "Get Ur Freak On" czy "One Minute Man", wystąpi w Polsce. Koncert w lipcu.

Missy Elliot to jedyna kobieta w świecie rapu, która sprzedała ponad 24 miliony płyt i singli na całym świecie. Ma na swoim koncie również dziesiątki nagród i wyróżnień w tym aż 5 nagród Grammy i 7 nagród MTV Video Music Awards. Współpracowała z Timbalandem, Aaliyah, Tweet, Pharrellem Williamsem czy Mary J. Blige.





Koncert Missy Elliott odbędzie się w Warszawie, w Parku Sowińskiego, 12 lipca o godz. 20:00. Bilety można kupować w sieci Eventim.

Dyskografia:

1997 Supa Dupa Fly
1999 Da Real World
2001 Miss E… So Addictive
2002 Under Construction
2003 This Is Not a Test!
2005 The Cookbook
2010 Block Party

Missy Elliott ft. Ms. Jade & Ludacris - Gossip Folks 

Zobacz też:

Black Record Store
Audio Video Show 2017
Pozostałe newsy muzyczne Zobacz wszystkie
Zobacz także
<span>DECLAN MCKENNA</span> What Do You Think About the Car?

DECLAN MCKENNA What Do You Think About the Car?

<span>LIARS</span> TFCF

LIARS TFCF

<span>KING KRULE</span> The OOZ

KING KRULE The OOZ

<span>JAKE BUGG</span> Hearts That Strain

JAKE BUGG Hearts That Strain

<span>LCD SOUNDSYSTEM</span> American Dream

LCD SOUNDSYSTEM American Dream

<span>METZ</span> Strange Peace

METZ Strange Peace

<span>ALPHAVILLE</span> Strange Attractor

ALPHAVILLE Strange Attractor

<span>KULT</span> Made in Poland

KULT Made in Poland

 

 

Newsletter
zapisz się i zyskaj
Zamów newsletter, a co tydzień otrzymasz porcję
wyselekcjonowanych wiadomości ze świata
audio-video i muzyki.
Teraz przy zapisaniu się na
newsletter otrzymasz bieżące
e-wydanie magazynu AUDIO
Okładka Audio